mycha ja Cie proszę po dobroci .Ty już więcej tych pierdółek z pudełek nie wyciągaj ,bo będziesz mnie miała na sumieniu.Padnę na zawał ,jak nicpo prostu pięknie ,ze smakiem i po "parysku".A teraz prywata - możesz mi powiedzieć gdzie kupiłaś ten piękny żyrandol .? Bardzo pasowałby mi do gościnnego- biblioteki.Te abażury są w kolorze szarym ,czy brązowym?

Pierwszy

po prostu pięknie ,ze smakiem i po "parysku".A teraz prywata - możesz mi powiedzieć gdzie kupiłaś ten piękny żyrandol .? Bardzo pasowałby mi do gościnnego- biblioteki.Te abażury są w kolorze szarym ,czy brązowym?
Dostępne w wersji mobilnej
Odpowiedź z Cytatem
Poleć znajomemu
Szafa w wiatrołapie - marzenie mojego Oficera- jest superowo duża i taka piękna - chciałam u siebie zwykłego pojemnego komandora z drzwiami oklejonymi moją ulubiona tapetą, ale teraz to juz sama nie wiem, czy nie ulec Oficerowi...Zdradź proszę skąd to cudo, czy można kombinować z wymiarami i czy cena nie zabija
Jakie w użytkowaniu???

kasa, kasa, kasa .... Na razie planuję zrobić atrapę kominka i poustawiać świece. Szukam aktualnie stolarza w Poznaniu / Wielkopolsce coby mógł wyczarować mi takie cuś:

. Co do kuchni, łazienki, dodatków był na tak ... ale salon jest kompromisem co nie do końca jest po mojej myśli więc tak de facto - co to za kompromis ? Kompromis byłby wtedy, gdyby było tak, jak ja chcę hyhy ... okropna jestem 

Jak się zdecydujesz to dzwoń i powołaj się na parę, która była w sklepie z małym pudelkiem - potargowałam się trochę i dostałam cenę 1200 PLN, możesz je jeszcze troche o upust poprosić; jest cała drewniana