Napisał Kaizen Wygląda mi na to, że drzwi mogę obsadzić przed drewnem w sypialniach, bo będą wszędzie stały na płytkach. To teraz czekam na parapety, obsadzam je i drzwi, zapraszam ekipę od tynków, żeby mi dopieściła wszelkie kucia i glify. Jak trochę przeschnie, to gruntowanie, malowanie i na koniec drewniane podłogi w sypialniach. Co do nieszczęsnej Arkesji - zamówiłem jeszcze paczkę. Chyba najpierw spróbuję sam wypieścić dremlem jakieś cięcie. Klasyczne techniki, jak ...
Witam Dnia 06.11.2018 pod Kaliszem firma rozpoczęła mi budowę domu pod jarząbem GN - tu link----> https://www.archon.pl/projekty-domow...m7501fe2283e0b Po wykonaniu pewnych zmian w projekcie liczę, iż do końca miesiąca skończymy fundament z chudziakiem i pewnie pożnie przerwa do wiosny no chyba, że pogoda pozwoli na więcej A tu parę zdjęć
Updated 15-11-2018 at 20:51 by shrek565
Daleko naszemu ogrodowi do tej nazwy, ale co tam - przecież docelowo będzie to ogród Uprzątnęliśmy liście z działki - 20 worków wywiezionych w poniedziałek Dzięki temu widać świeżo wyrośniętą trawę. Także żywopłot udało się oczyścić i częściowo obsypać korą. Reszta jako pogoda pozwoli.
Zapraszam do śledzenia naszego dziennika budowy. Projekt domu "Abakon z ogrodem zimowym" ze zmianami. Zacznę od tego, że od kilku lat wynajmujemy z mężem mieszkanie w Krakowie. Jakiś czas temu zaczęliśmy się przymierzać do kupna swojego M1. Krakowskie blokowiska nie spełniły jednak naszych oczekiwań. Wstrzymaliśmy się i temat umarł. Na początku tego roku postanowiliśmy spełnić swoje marzenie i wybudować dom. Wiele osób odradzało ...
Wczoraj byłem na spotkaniu z architketem. I nieco przygasł mój zapał do szybkiego i sprawnego przebiegu zmiany lokum na domek. Powód: KOSZT. Za dokonanie bodajże trzech zmian na parterze w obrysie domu i przeniesienie WC w inne miejsce oraz, w przypadku piętra, likwidacji trzech okien połaciowych dostałem wycenę: 1500zł Do tego koszt opracowania projektów rekuperacji oraz pompy ciepła z ogrzewaniem podłogowym doszło 4000zł Łącznie 5500zł Wydaje mi się, że ...