Dziś na budowie znów spotkało się kilka ekip. Przede wszystkim przyjechały pakiety szybowe na wymianę w oknach łazienkowych. Mamy teraz "magiczne" okna o zmiennej przejrzystości - całkiem przejrzyste bądź mleczno-białe. Podczas zamawiania nie było szyb w magazynie a proces produkcji i transportu nieco trwa. Na szczęście Heban założył normalne szyby i teraz wystarczyło dokonać wymiany. ...
Napisał Kaizen Nadrobię trochę zaległości. Pod koniec lutego taka sytuacja mnie zaatakowała w pomieszczeniu technicznym. Dziwnym trafem nie zamknąłem głównego zaworu. Przetrwał dzięki temu. Straty pewne to dwa zawory i obudowa filtra. Czyli ze sto złotych. Do obadania reszta instalacji. ...
Małe cofnięcie w czasie (do czwartku). Zgodnie z zapowiedzią licznik wody został zamontowany. W trybie pilnym trzeba było kupić kran i taśmę uszczelniającą
Już większość ścian jest prawie gotowa.
Najbliższa przeszłość: 1. Otrzymałem odpowiedź z Orange w sprawie kabla zakopanego na mojej działce. Odpowiedź jest standardowa (wytnij wklej) z podpisem pracownika Orange i zaznaczeniem (powtórnym, bo ja już to zrobiłem) kabla na mapie zasadniczej, którą załączyłem do pisma. Treść pisma określa właściciela kabla jako firmę Orange, oraz straszy karami i kosztami za zniszczenie tegoż medium właściciela gruntu. Określa również, że wszelkie ...
Updated 15-03-2018 at 16:10 by rabarbar1