dostępne w wersji mobilnej muratordom.pl na Facebooku muratordom.pl na Google+
View RSS Feed

andrzejka

Dziennik andrzejki.

Oceń ten wpis
O rany, chyba czas wyciągnąć mój dziennik z czeluści odległych stron :wink:
A tak na poważnie to dzisiejszy mój wpis może i nie budowlany choć z budową związany ale strasznie mnie wziął za serce wiece opiszę to tutaj :-?
Ostatnie dni u mamy pomieszkiwałam z dzieciakami jako, że ferie, w mieszkaniu wieje chłodem, w przedszkolu tez zimno strasznie więc ucieklśmy w bardziej ciepłe miejsce :wink: tylko do pracy dojeżdzałam codziennie a dziś to całkiem sobie odpuściłam i na wolnym byłam.
Korzystając z tej okazji odwiedziąłm babcię i dostałam od niej wskazówki kiedy należy sie wprowadzać do nowego domu :-?
Ano własnie do tej pory myślałam, ze wtedy kiedy się da a okazuje się, ze nie. :-?
Mianowicie babcia powiedziała, ze można sie wprowadzac tylko wtedy kiedy księżyca przybywa a nie ubywa :roll:
I na stole trzeba położyć bochen chleba ale nie zaczęty, i postawić sól- a wtedy napewno będzie się dobrze wiodło w domu 8)
Dostałam też od babci święty obrazek na tę okazję 8)
A do tego babcia powiedziała, ze daje teraz bo nie wie czy doczeka tej chwili :roll: :( :(
Jakoś tak smutno mi się zrobiło :-? ale wierzę, ze będę mogła babci pokazac swój dom :roll: 8)

A tak ogólnie to nic się nie dzieje :-? wycena jest jedna tylko na okna bo niekt więcej nie kwapi się robić :roll: :roll:
dziwne trochę nie chcą zarobić czy też lenią sie :-?

I cały czas bije sie myślami brać kredyt i mieszkac czy też nie brac i budowac dłuuuuuuugo :-?

Ja to raczej jestem zdecydowana na to pierwsze tylko mąż ma straszne opory psychologiczne :-? :roll: :-?
Tagi - katalog słów kluczowych: Brak Edytuj Tagi
Kategorie
Dzienniki Budowy na Forum