dostępne w wersji mobilnej muratordom.pl na Facebooku muratordom.pl na Google+
View RSS Feed

Dziennik budowy Rozwa?ny C 33

Rozwa?ny c-33

Oceń ten wpis
Nadal czekamy na piec :evil: :o :x i zaczyna mnie to juz wkurzać i irytować...na budowie zaczynamy malowanie sypialni :lol: nadal niemoge wybrac płytek do łazienek a dobrze bybyło juz je mieć i pomału układać :o..bo jak by niepatrzec to juz październik :o czyli jakies 2,5 miesiąca do planowanej przeprowadzki :cry: i wyliczaka zdąrzymy?niezdąrzymy?ech....dziś zamawiam uchwyty wpuszczane do mebli kuchennych...zamawiam od producenta za ok 25 zł za mb a nasz stolarz od mebli chciał 60zł za mb :o ,dostałam już wycene na carga chrom,roleta meblowa aluminiowa,szuflady i zawiasy...wszystko na blumach ,samodociągach...aha i roleta aluminiowa a nieplastikowa w kolorze alu....koszt wszytskiego ok 3000zł...czyli meble wyniosą nas ok 8,500zł (z uchwytami i cokołami) a nie 11200zł(bez uchwytow i cokołów alu) czyli 2700 w kieszeni,musze tez zamowic juz włączniki...w niedziele zamiast odpoczywac wybieramy się do Poznania na małe zakupu moze uda sie kupić coś ciekawego,albo chociaż obejrzeć na żywo dotknąć....uroki małej miejscowości to wszystko za zamówienie i to jeszcze jak dobrze pójdzie z katalogu ze chociaż na zdjeciu widac co sie zamawia...ech niema co sie użalac :-? :lol: małe miasto jest super....mniejsze korki,wszędzie blisko....no dobra liste w dzienniku podpisałam a teraz spadam zapracować na te wszystkie carga,właczniki i inne wynalazki :o
1.komin w salonie,2-3 oświelteie ledowe schodów 4.brykiet dąb-buk wersja w worku(znacznie tańsza)tylko cholernie nieustawna...następnym razem biore normalną jak dla klientów w foli 5.kawałek ściany w sypialni
Tagi - katalog słów kluczowych: Brak Edytuj Tagi
Kategorie
Dzienniki Budowy na Forum