Dostępne w wersji mobilnej
Właśnie takich fotek na forum brakujeNa pewno będzie bardzo ładnie, czekam na fotki z realizacji
Zastanawiałam się jak właśnie wykończyć sufity na dole, wiadomo każdy ma swoją wizję (lub jej nie ma) a ciężko sobie wyobrazić czy to co sobie wymyślimy będzie dobrze wyglądać
Na razie mamy sufit prosty w kuchni, też chciałam obniżać po bokach lecz, zależy jak nam pewien stolarz zrobi projekt... reszta już jest lecz pokażę po malowaniu![]()
Witamy wszystkich,
My jesteśmy na etapie warunków zabudowy, ale zaczęliśmy już rozglądać się za projektem. Praktycznie jesteśmy pewni, że wybierzemy właśnie ten. Skorzystamy z waszych wskazówek i chcemy wprowadzić następujące zmiany:
- Połączenie 6 i 7 - na plus dla większej łazienki, wejście do garażu przy schodach,
- Kanał w garażu,
- Zamiast drzwi balkonowych w pokoju na dole - okno,
- Okno w kotłowni,
- Taras drewniany.
Poddasze:
- Podniesienie poddasza - rozważamy czy o 1 czy 2 pustaki,
- Słupy w pomieszczeniach zlikwidujemy,
- Z łazienki do której jest przejście z garderoby - zrezygnujemy, jeszcze rozmyślamy co tam zrobimy,
- Z jednej sypialni zrobimy gabinet.
A teraz pytanko, czy jest tutaj ktoś z wielkopolski, kto mógłby udzielić kilku wskazówek i ewentualnie pokazać dom?
Pozdrawiamy,
Gosia i Damian
Hej, mam pytanie do tych którzy ocieplali poddasze, ile m2 zużyliście wełny, proszę o informację czy ocieplaliście dach tylko do sufitu podwieszanego w pomieszczeniach czy do samej kalenicy + sufit podwieszany ? przy okazji może ktoś z Was pamięta ile m2 zużyliście płyt kartonowo-gipsowych ?
Pozdrawiam Arek![]()