Witam.Jestem nowa na tym forum,proszę o opinie na temat wyżej wymienionych firm,czy watro dopłacić 1500zł do OknoPlusa
bo taka jest różnica w wycenie obu firm,a może ktoś poleci jakąś inną,z góry dziękuję za każdą poradę.![]()
Dostępne w wersji mobilnej
Obie firmy produkują dobre okna, ale w Polsce jest ponad 2000 producentów, więc pewnie każdy z nich mógłby ci polecic swoje okna. Powinnas najpierw określic jakich okien szukasz, jakie powinny mieć podstawowe chociaż parametry. Polecam najpierw Poradnik. pzdr
Wg tego co pisze Oknoplus na swojej stronie, Aktiv Plus to nazwa okna produkowanego z profilu Brugmann AD. Jeżeli Oknplus - to bym przeskoczył piętro wyżej na Brugmann Arte czyli Artplus Oknoplusa. Profil KBE Comfort ma rdzeń z recyklatu - popatrz na przekroje ... poczytaj. Ja zamówiłem okna na Brugmannie Arte ale od innego producenta.
może juz nie dodawaj firm bo bedzie za dużo do porównywania.ważne jest to abyś porównywała podobne do siebie okna czyli ich parametry itd.
jak dla mnie z tych dwóch to bym wybrał okno plusa bo budwar tak jak wspomniałaś nie ma najlepszej opini wiec nie wiem czy warto ryzykować że może u ciebie bedzie ok!
ale to ty wybierasz!a w jakim mieście szukasz?
szukasz dobrych czy tanich bo to nie zawsze idzie w parze!a pozatym i tak duzo zależy od montazu wieć warto też zobaczyć czy są jakieś opinie o konkretnej firmie bo kazdy przedstawiciel moze inaczej wykonywać swoją prace. budvar postrzegam przez pryzmat swojej miejscowości i lokalnego dystrybutowa i nie robi dobrego wrażenia a opinia również nie powala.1500zł różnicy na mieszkanie to sporo ale gdzieś ta różnica musi być