Witam serdecznie,
od pewnego czasu zastanawiam się nad rozpoczęciem budowy domu szkieletowego/kanadyjczyka. Nie pytam o wady i zalety - tych wątków jest tu mnóstwo. Przeglądając strony internetowe zaczął zastanawiać mnie fakt, że większość firm zajmujących się tą technologią nie istnieje lub nie działa tak, jak powinna. A jednak ktoś te domy stawia, więc muszą istnieć wiarygodne firmy.
Stąd moje pytanie - czy jest tu ktoś, kto jest w stanie polecić firmę budującą w tej technologii, z której usług korzystał i jest zadowolony? Jeśli nie macie osobistych doświadczeń, te brata, szwagra czy sąsiada też się przydadzą.Najbardziej poszukiwane są przeze mnie firmy z Wielkopolski, ale jeśli macie kogoś dobrego z innego rejonu, również chętnie się o tym dowiem.
W zapytaniach na forum zwykle pojawiają się posty, które sprawiają wrażenie reklamowych. To samo dotyczy stron na facebooku - większość opinii i komentarzy pochodzi tam od osób, których konta wyglądają na fikcyjne. Sam fakt, że przedsiębiorcy muszą uciekać się do takich zabiegów, nie nastraja pozytywnie.
Z góry dziękuję!