Jak wstawić zdjecia ,chetnie pokaże
Dostępne w wersji mobilnej
Ostatnio edytowane przez rudy102. ; 21-05-2023 o 22:55
Tak wygląda skrzydło po zdjęciu ramki we wszystkich drzwiach stalowych z przeszkleniem. W malych manufakturach można zobaczyć wręcz ślad po wycinaniu otworu ręczną wyżynarką.. Fakt - oczekiwłabym tam jakiś cudów, zwłaszcza w tych wyższych seriach, ale nie wiem czy luz/ otwór nie wynika nie tylko z kwestii montażowych czy i fizycznych.
Na tym filmiku jest tylko ślad cieknącej wody? bo nie mam cierpliwości oglądać tego samego przez minutę..
Ps. To niewątpliwie wada i można szukać jej przyczyny, chociaż... mam wątpliwości, czy gdyby producent chciał to nie zasłonilby się instrukcją montażu (zadaszenie) lub wynikiem deklarowanej wodoszczelności.
A Ty?! Widząc tonącego wyciągniesz rękę? czy smartfona..
Montarz drzwi we wnęce budynku na okolo metr wiec zgodnie z wytycznymi producenta To drzwi termoprestige najcieplejsza wersja ciekawe czy chcesz miec takie prześwity kilkucentymetrowe niczym nie uzasadnione procz niedbalstwem wikęda ,przez ktore wieje w zimnie jak cholera a w lecie podczas opadów leci ci woda do domu,tragedia po poludniu pokaże pokrzywione zawiasy ciekawe co napiszesz.A co powiesz na to ,wychodzisz na zewnątrz wyżucić smieci i drzwi same się ryglują jak nie masz klucza przy sobie to d......
Nikt Ci nic nie kaze oglądac wystarczy że inni to obejrzą i sami wystawią swoją opinie bez bełkotu sprzedawcy
Ostatnio edytowane przez rudy 102 ; 22-05-2023 o 07:32
Póki co widzę jedynie pienactwo z Twojej strony. Może i Ci sprzedawca wcisnął bełkot, który kupiłeś. Najcieplejsze czy nie - taka jest technologia produkcji drzwi stalowych i poki co nie słyszałem o lepszej. Dlatego Wikęd to u mnie zaledwie średnia półka w ofecie, ale wśród stalowych - górna.
No tak pieniactwo ,jak się pokazuje wady tego czym inni handlują i jest im nie na rękę taka opinia to pieniactwodobrze ze nie miałem możliwości skorzystać z twoich rad .
i jak tam się podoba górna pólka ,współczuje ludziom którzy wpadną w twoje ręce handlowca
drzwi WIKĘD termo prestig właśnie za tydzień będą rwane ze ściany, oczywiście nie omieszkam wstawić fotorelacji z tego zabieguPrzecież jestem pieniaczem wolno mi.
po rozmowie z serwisem wikęda panowie podjęli decyzję abym zamówił sobie nowe skrzydło na zasadzie kntraktu (drzwi o wiele droższe bo robione na zamówienie), bo mimo przesłania zdjęć tabliczki znamionowej gdzieś zaginęła im dokumentacja .Mam wymienić skrzydło pomimo tego że w konstrukcji tych drzwi nic praktycznie się nie zmieniła.
Ostatnio edytowane przez rudy102. ; 22-05-2023 o 18:16
Dlaczego te zawiasy są tak mocno wysunięte z ościeżnicy? Co na to montażysta?
I dlaczego serwis zakwalifikował skrzydło do wymiany? Przeciek na ramce tego nie wymaga, chyba że "wklęsło" skrzydło (miałem jeden taki przypadek w innej firmie).
Rwij, Twoja sprawa.
Nigdy nie zostałbyś moim klientem. Nie wszystkich obsługuję.
Ps. Zbanuję rano nick "rudy 102." Wg regulaminu forum można mieć tylko jeden nick a Ty dzis piszesz z dwóch. Ps2. Chyba że z jakiegoś powodu wolisz bym zbanowal rudy 102?
a propo banowania, obserwuję na tym forum sporo wulgaryzmów i chamstwa - i zgodnie z regulaminem na który się powołujesz staram się zgłaszać i przyznam nie widzę efektów, rozumiem, że jesteś administratorem tego forum to proszę o większą aktywność na polu zwalczania wulgaryzmów, chamstwa, taniej i prymitywnej polityki obrażającej wyborców tej czy innej partii, dzięki z góry
Jestem jedynie jednym z moderatorów.
Wulgaryzmy zwykle usuwamy, chyba że przeważają w poście - wtedy leci całość. Zgłoszenia są rozpatrywne i taki powód jest na ogół wystarczający do reagowania.
Posty polityczne - są trudne i jest na nie niekiedy ciche przyzwolenie - chyba że się przeleje. Mam w dorobku wiele usuniętych postów nawet takich, z którymi się prywatnie zgadzam. W przypadkach odwrotnych - trudniej mi reagować, by nie podpadło to pod wpływem impulsu. Jakbyśmy dawali bana za każde obrażanie to Rudy już by wyleciał, ale póki co nie został zbanowany - czekam aż wróci na forum i się określi, bo być może któryś z nicków mu nie działa i zbanuję niewłaściwy.
Ps. To tak poza tematem - na takie dyskusje jest dział "Uwagi o naszym forum".