-
REKORDZISTA FORUM (10 tysięcy postów!)
na zakonczenie 11 maja jeszcze troche dobrych wiadomosci (dla mnie dobrych
)
KOLIBERKI WROCILY 
przylecial chlopczyk do poidelka, no ale jak sie rozdarlam zeby M uslyszal - to go przestraszylam 
czekamy na dziewczynki i reszte chlopakow. nareszcie!
nastepne good news - z ogrodka, ze taki upal - na Judaszowcu juz spore paki, zaczela kwitnac "sliwa" i magnolia. Hosty juz spore, hortki maja duzawe listki.
Kupilam zlew - TAR sie ze mnie nabija ze wanna, mowie jej ze tylki bedziemy moczyc, no gleboki, taki jak mam teraz na 25cm. Nie moge na plyciznach, moja Mloda tu w domu ma i tragedia dla mnie. Tak wiec TAR sie ze mnie nabija ze wanna a ja sie nabijam z jej ociekacza i tak sie obie nabijamy z siebie 
Kupilam tez Cutek'a - olej do desek co malowalam tutaj. Powiedzieli ze moge zabrac to zabieram. Wiem ze jest Osmo (??) ale go nie znam, a ten mi pasuje na 120% pod kazdym wzgledem. na fotele do ogniska na lawke i pergole na lawke. Tarasu juz nie robie z drzewa bo mi psy zniszczyly.
Udalo nam sie tez dzis sprzedac troche mojego M badziewia z garazu jak pily, szafki i stoly na narzedzia. Z glowy. Ja teraz musze wystawic swoje lustra.
Plecy mi juz jednak nawalaja, od noszenia, pakowania i podnoszenia. Jutro mnie czeka niezla ramka albumow 
moglibysmy duzo wiecej zabrac gdyby nie to ze samochod bardzo dlugi i pol kontenera zabierze. Trudno, porzeboleje co zostawiam za soba.
-
-
FORUMOWICZ WIELKI SERCEM
-
-
na tutejsze zycie jest to normalny zlew
tak samo jak rozmiar mojej pralki i suszarki tez jest normalnym rozmiarem 
zaskoczylas mnie ze w Polsce 60cm to normalny rozmiar pralek. Moglam sie niezle wkopac z kupnem bo na zdjeciu z wygladu wygladaja jak moje a tu tylko 60cm
Dobrze ze samsunga znalazlam, chociaz nie ukrywam ze wolalbym te same co mam teraz LG. No ale same male sa 
dobilam do mety z raczkami do kuchni dzisiaj, ostatnie 4. Skubanczy podniesli cene bo inni tez sie na nie zucili nie wiem czemu, ile razy wam pisalam ze wybrane i upolowalam 1 albo 2? No wlasnie, ten rozmiar schodzi jak glupi, a ten mniejszy (tez jej mam) leza i ceny nie zmienili, wiec nikt mi tu nosa oinflacja nie wytrze 
Kosiarke kupilismy. Znaczy M kupil. Znaczy naciaglam go na ta co ja chce a nie to co myslal ze kupi
Ma naped na 4 kola
Lzej bedzie szla. I do tylu tez ma wajche, normalnie jak samochod. Oczywisice nie da sie na samej kosiarce i M bedzie mjusial kupic taka co sie na niej jedzie, ale na poczatek bedzie ok. Ogrod za duzy, bym fizycznie wysiadla to kosic i tyle lazic. Jakby nie bylo - mimom tych 4 naopedow - nadal jest ciezsza od mojej starej. Moja stara moj M wymyslil zeby nie brac, ze szkoda miejsca ze to ze tamto. Guzik, powalczylam i powiedzialam ze nici z tego - zabieramy. Ladnie sie sklada, chodzi jak burza - nie ostrzylam jej odkad kupilam w 2013 !! Bo nie trzeba bylo, tnie jak brzytwa. Nic to ze worek juz dziure ma - dziala, baterie na wymiane mam z innymi zeczami co biore wiec jedzie z nami. Mam nadzieje ze nowa tez tyle bedzie chodzic bo ta sama firma.
Dzis rano parka koliberkow byla
Dziewczynki juz sa tez.
pojechalismy zawiesc troche pudel znowu, czyli witamy w swiecie Manki i jej przeprowadzcce zycia.

i jest okap co M mowil 

rozmawialismy z "szefem" zaladunku. Wiec sie okazalo ze jesli sie ma duzy samoch jak my to inaczej pakuja. Najpierw samochod, potem scianka a potem bety. Z osobowkami na odwyrtke, czyli samochod na koncu. Duzy plus - bo na odprawie chyba raczej sie im nie bedzie chcialo rozpakowac wszystkiego zeby samochod obejrzec? Bo wiecie, biurokracja bywa wszedzie. Laska z Gdyni mpowila mi ze bylo pare uszkodzen samochodow jak taki biurokrata chcial sie upoewnic czy napewno samochod jest taki jak w papierach. Jak chca rozladowac - prosze bardzo. Beda sami pakowac spowrtem, bo my nawet do Gdyni nie pojedziemy na odprawe, pelnomocnictwo bedzie wyslane, firma sie tym zajmie, i jeszcze nam dowioza caly kontener pod dom.
M zaczal bakac znow o basenie, a myslalam ze juz sie poddal?
Jutro wam pokaze jakie intersy kreca Polacy w Polsce. Nic nowego i napewno o tym wiecie ale na oczy tego nie widzialsycie na bank no bo trzeba byc tutaj.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia