Chce kupic brame garazowa. Rozwazam bramy trzech firm: Hormann, Wisniowski i Normstahl. Co byscie polecili lub odradzili?
Dostępne w wersji mobilnej
Ja również kupiłem Hormanna, długo wcześniej szukająć. Wiśniowski to dokładnie niemal to samo co Hormann (licencja i importowane elementy), ale z nieco innym prowadzeniem (wymagane wyższe nadproże). Nice nie miał wymaganych profili i kolorów, a normstall wychodził strasznie drogo.
Na bramę i napęd dostałem 25% rabatu od cen oficjalnych.
"Letnia Promocja" miała być do końca sierpnia, ale wygląda na to, że bramy schodzą jak ciepłe bułeczki, bo najpierw przedłużali do końca września (kumpel zamawiał), a teraz widzę, że można się "załapać" jeszcze w listopadzie.
Więcej szczegółów na stronie:
http://www.normstahl.com.pl/warunki_promocji.php
wielkie dzieki za adres www !!!)
3 dni temu dzwonil do mnie przedstawiciel informujac, ze zlecenie bede mial zrealizowane okolo 12 grudnia, ale powiedzial mi cene 1890 PLN za sztuke, tu masz Ci los, przeczytalem Twoj post i poinformowalem ich przed sekunda, zeby sobie po tej cenie bramy wsadzili ...... i co sie okazalo (???), ze oczywiscie zaplace cene promocyjna .... ech na kazdym kroku chca czleka oskubac .....
jeszcze raz wielkie dzieki!!