Witam
mam dylemat czy na podlodze klasc deski krtokie powiedzmy 1,5 m na mijanke czy tez deski na calej dlugosci pomieszczenia? Jakby ktos mial zdjecie podlogi z krotkich desek to poprosze
Witam
mam dylemat czy na podlodze klasc deski krtokie powiedzmy 1,5 m na mijanke czy tez deski na calej dlugosci pomieszczenia? Jakby ktos mial zdjecie podlogi z krotkich desek to poprosze
Dostępne w wersji mobilnej
dzieki i prosze o jeszcze
PS
na tych pierwszych zdjeciach jakie jest drewno?
Im dłuższa deska tym większe prawdopodobieństwo, że nie będzie idealnie równa. Ale wyobraź sobie np. łączoną posrodku pokoju sosnę.Koszmar.
Ja mam podobnie jak brachol sosnę na poddaszu, tylko w poprzek pokoju. Około 4 metrów.
Czy ja dobrze widzę, że coś Ci puszki nierówno wyszły? Patrzyłeś jak to będzie finalne wyglądać wszystko jak w puszki zamontuje się całe oprzyrządowanie? Bardzo się rzuca w oczy?Napisał kolia
Jestem przed etapem elektryki i dokładania do niej innych instalacji i boję się trochę, że coś może nierówno się ułożyć.
Anula - muszę spojrzeć na umowę z firmą, tam chyba mam napisane czym lakierowali, chociaż w 100% nie jestem pewna bo w ostatniej chwili zminiałam z olejowania na lakierowanie, tak coś mi się kojarzy że widziałam pojemniki Bergera
Trociu - faktycznie akurat te 2 puszki i tylko te 2 są tak krzywo i dlatego do tej pory jeszcze nie założyliśmy tam gniazdek, bo miały być ramkowe a nie da się, całe szczęście, że stoi tam stół i tego nie widać, ale swoją drogą dobrze że mi o tym przypomniałeś bo moje dziecko właśnie zaczęło pełzać i zdecydowanie coś musimy z tym zrobić