Kochani,
W tym wątku proszę umieszczać przedmioty które pragniecie podarować na aukcję dla TOMKA
Serdecznie zapraszam....
Kochani,
W tym wątku proszę umieszczać przedmioty które pragniecie podarować na aukcję dla TOMKA
Serdecznie zapraszam....
Dostępne w wersji mobilnej
Komplet na biurko. Sekretarzyk, pudełko na drobiazgi + serwetnik. Wszystko wykonane przeze mnie. Wiadomo, że nie tylko ładne ale i przynoszące szczęście przedmioty, bo każdy wie, że Dobry Duszek jest niezwykle zyczliwym duszkiem.![]()
Tomku, przez Ciebie w samoreklamę popadłam!!!!!!!! Wracaj no tutaj skubańcze!!!!!
Cena kompletu: 150zł
Przsylka za wszystkie moje aukcję jest po mojej stronie.
Zapraszam najserdeczniej jak tylko umiem!!! Pamiętajcie DOBRO POWRACA!!!!!!!!
[/IMG]
[/IMG]
Nick Yapp - Getty Images of 1980s. - Rewelacyjna, bardzo trudno dostępna, a wręcz niedostępna, NOWA książka, która zabierze właściciela w sentymentalną podróż w lata osiemdziesiąte XX wieku
To wspaniałe wydawnictwo to 400 stron kolorowych fotografii, na doskonałej jakości papierze, przedstawiających najważniejsze, najbardziej emocjonujące i zapadające w pamięć wydarzenia lat 80tych. Autor kolekcji zadbał o szeroką gamę wrażeń, zdjęcia ułożone są w działy przedstawiające na przykład gigantów epoki, konflikty, upadek komunizmu, ale także lekkie tematy jak młodość, muzyka, moda, sport, czy dziwactwa tamtych czasów. Znajdziemy więc tu i kryjąca twarz w dłoniach Margaret Thatcher czy triumfującego Lecha Wałęsę, jak i gwiazdy muzyki czy Hollywood w egzaltowanych pozach i niezapomnianych strojach. Pod każdą fotografią znajduje się krótki opis w trzech językach: angielskim, niemieckim i francuskim. Serdecznie polecam! Wyjątkowa książka dla wszystkich pamiętających lata 80te!Pokrywam koszty przesyłki.
Cena wywoławcza: 35zł
![]()
Fartuch z kieszenią 'Home of Hearts'.
Ten anielski, NOWY fartuszek jest uszyty z 100% bawełny. Ma gruby, 'surowy' splot, kolor naturalnego lnu i idealnie komponujące się z nim czerwone niebanalne serduszka.
Szerokość fartuszka to 60cm+sznurki, długość 90cm+sznurki. Można go prać w pralce (40stopni), czyścić chemicznie i wybielać. Dozwolone jest także przegotowywanie w nim pysznych dań w Waszej wspaniałej kuchni w nowym, pięknym domuSerdecznie polecam! Pokrywam koszty przesyłki!
Cena wywoławcza: 25zł
Witam
na tej aukcji oferuję
lalkę przytulankę z krainy gałganków
Lalki powstają w mojej pracownia każda jest wyjątkowa , niepowtarzalna .
Mają "funkcje "przytulania , całowania , pocieszania , wychodzenia na spacer
Są miękkie i " przytulaśne "
(wysokość około 80 cm., wypełnione silikonem ,w całości z tkanin bawełnianych lub lnianych)
Każda z nich ma dyskretny wieszaczek , który pozwala na umieszczenie ich w każdym dowolnym miejscu.
Można prać ręcznie
Zapraszam
cena do wymyslenia , ale chciałabym jak najwięcej- koszty wysyłki ja pokrywam
Ostatnio edytowane przez babajaga ; 28-01-2011 o 08:38
na tej aukcji proponuję pantofle domowe
Rewelacyjne dla dziewczyn które uwielbiają chodzić boso
( także dla tych , które mają kłopot z haluxami )
z tkaniny bawełnianej z włosem ( także podszewka )
z dekorami wykonanymi techniką patchwork
Ochraniają stopy a jednocześnie dają komfort chodzenia „ blisko natury „
Z tkaniny bawełnianej z włosem , z dekorami wykonanymi techniką patchwork
Podeszwy wykonane ze styrogumu pantoflowego, łatwo zginają się na linii śródstopia .
Nie posiadają żadnego elementu , który w sztuczny sposób profiluje stopę.
Estetyczne , wygodne i wyjątkowe
są doskonałym prezentem dla siebie lub kogoś bliskiego
Na zdjeciach rozmiar 38 ale może być każdy do rozmiaru 42 kolorystyka do uzgodnienia
Zapraszam
cena do wymyslenia , ale chciałabym jak najwięcejkoszty wysyłki ja pokrywam
Ostatnio edytowane przez babajaga ; 28-01-2011 o 08:39
Ostatnio edytowane przez Anna Wiśniewska ; 27-01-2011 o 23:41
MALUTKI DOMEK
obraz wyszywany krzyżykami przez mojego tatę
utrzymany w brązowych odcieniach.....
cena wywoławcza 25 zł
ZAPRASZAM DO LICYTACJI !!!
![]()
Najpiękniejsze na Świecie pudełko na drobiazgi - decoupage made by Żelka
Wymiary 16/16/7cm, w środku surowe drewno.
Cena wywoławcza 45zł
Pokrywam koszt przesyłki
Jest ono do kupienia tylko dla tego że przewspaniały Komtur potrzebuje pomocy!
Mam nadzieję że "dobry duszek" i tak pozostanie ze mną![]()
Ostatnio edytowane przez martadela ; 29-01-2011 o 16:03
Komplet saszetek 'Rękodzieło z Podlasia'
Dwie wspaniałe, NOWE saszetki wykonane przez panią Elżbietę Zarzecką z Akacjowego Dworku, jak zapewnia autorka każdy wzór szyty jest w niewielu egzemplarzach. Bardzo starannie wykończone! Wykonane są z naturalnej juty i koronki, obie zapinane na estetyczny zamek. Większa może posłużyć Państwu na wiele sposobów: wypełniona lawendą znajdzie miejsce w garderobie, liśćmi laurowymi, grzybami lub ziołami w kuchni, przyborami kosmetycznymi w łazienceMniejsza to doskonały schowek na okulary lub... banknoty
Duża: 23x31cm, Mała: 19x10cm. Zapraszam! Pokrywam koszty przesyłki.
Cena wywoławcza: 50zł
Trzy NOWE pojemniki kuchenne Marks & Spencer
Niezastąpione w kuchni! Ależ Panowie! Wy też czytajcie dalej! Jeszcze nie wiecie jak bardzo te cuda ułatwią Wam życie! 125ml tego i 35ml tamtego? Nie ma problemuPojemniki mają z jednej strony miarkę mililitrów, z drugiej szklanek. Posiadają także wygodne uchwyty i dzióbki do przelewania. Jak głosi metka, 'outstanding value'
Zapraszam! Pokrywam koszty przesyłki.
Cena wywoławcza: 30zł![]()
Komplet podgrzewaczy 'Brownie'
Dwa NOWE zestawy kubek+podgrzewacz. Ceramika wysokiej jakości 'Kera'. Kubki są pięknie wyprofilowane, łagodna linia, bardzo wygodny uchwyt. Całość w głębokim brązowym kolorze. Po prostu wspaniałe! Grzane wino z ukochaną osobą czy gorąca czekolada z przyjaciółką zaskoczą, zachwycą i przywiodą ciepłe myśliWysokość: 15cm. Zapraszam! Pokrywam koszty przesyłki.
Cena wywoławcza: 70zł