dostępne w wersji mobilnej muratordom.pl na Facebooku muratordom.pl na Google+
Strona 37 z 37
Pokaż wyniki od 721 do 724 z 724

Domyślnie

Wygląda na to że 70 procent pracujących powinno zmienić pracę a pozostali wystąpić o podwyżki. Uprzejmie poproszę o zatrudnienie za niemieckie a najlepiej duńskie pieniądze w Polsce. No chyba że kolega proponuje przeprowadzkę ale tutez jest problem bo przesiedlić te paręnascie milionów ludzi nie jest ani łatwo ani szybko. Więc mamy problem- zwłaszcza z durnymi komentarzami.
    No ale -- może być chleb po złotówce mrożony, można jeść mniej jak proponuje jaszczomb to można by idac tym tropem po prostu zrezygnować z prądu. Podobno ludzkość tysiace lat pradu nie miała i nadal istnieje. To zapewne zasługa tych co powiedzieli żeby jeść ciastka.
    Ostatnio edytowane przez Chris Zielonka ; Dzisiaj o 12:06
    120 mkw Połowa piętrowego bliźniaka z piwnicą, z lat 70 tych ocieplone 10 cm styro, PC monoblok Panas 7kw, kocioł MPM 18 kw, PV 9,8kwp, bufor 2000l, grzejniki.

ELITA FORUM (min. 1000)
    dwiecegly

Kod pocztowy
    43-300

Domyślnie

Cytat Napisał qwerty1986 Zobacz post
    I co z tego? Zmień pracę, a nie tylko narzekasz.
    jest taka prosta mądra zasada - nie masz nic mądrego do powiedzenia - nie zabieraj głosu.
    Jestem bardzo zadowolony z mojej pracy i zarobków.

DOMOWNIK FORUM (min. 500)
    sito

Kod pocztowy
    42-625

Domyślnie

Cytat Napisał qwerty1986 Zobacz post
    I co z tego? Zmień pracę, a nie tylko narzekasz.
    Potrafisz tylko jątrzyć ?

Ja i moja pani zarabiamy uważam spoko jak na polskie realia . W domu mamy wszystko na prąd i stać jest nas na płacenie po 1000zł miesięcznie rachunku. Tylko czy to jest normalne ? Co zrobią ludzie samotni, starsi, chorzy ? Mają pracować na 3 etaty ? Moi teściowe dają radę na emeryturach bo są we dwoje , gdyby zostało tylko jedno to niestety "zęby w ścianę"

Wczoraj gdzieś czytałem że ceny w 2024r zostaną takie same, czyli zamrożone , z limitami....

Lider FORUM (min. 2800) Avatar Ratpaw
    Kod pocztowy
    81-531
    Wpisy w Dziennikach Budowy
    9

Domyślnie

Prędzej czy później zamrażanie cen się skończy i wtedy dopiero będzie płacz. Ludzie będą siedzieć przy jednej żarówce LED.
    --
    Dom pasywny podpiwniczony, 230 m2
    Gdynia

Strona 37 z 37

Tagi dla tego tematu

Zwiń / Rozwiń Uprawnienia