Dostępne w wersji mobilnej
I tutaj dochodzimy do sedna. Bo aby to sprawdzić, nie trzeba nadprzyrodzonych mocy ,tylko chęć wysłania serwisu do sprawdzenia poprawności działania poszczególnych składowych pompy.
Jednak ta firma od 3 miesiący zgłaszania problemu nie chce go zweryfikować,tylko pozostaje w strefie domysłu. A dzieli nas 60 minut czasu poświęconego na dojazd.
Jeżeli firma Konceptus ignoruje problem to może zatrudnij niezależnego serwisanta który, na Twój koszt, zrobi stosowną ekspertyzę.
Jeżeli wina leży po Twojej stronie to będziesz wiedział co i jak na własny koszt naprawić, zmienić.
Jeżeli jest błąd w instalacji to masz dobre podstawy do dalszych działań.
Technicznych i prawnych.
My zostajemy w UE !!
#StopRussia !!
lolson29: Coś bełkotnąłeś i oczekujesz odpowiedzi.
Zamysł dobry, jednakże nic w instalacji nie zmieniałem, ani nie użytkuję urządzenia inaczej niż zalecenie producenta, więc mojej winy bym się tutaj nie doszukiwał.
Czy wina leży po stronie producenta? Jedynie taką, że nie sprawdzam co jest przyczyną takiego wadliwego działania pompy.
Jeżeli są inne przyczyny wynikające z tego, że firma popełniła błąd w konstrukcji pompy, to na to jest gwarancja i nie mam z tym problemu. Zdarza się. Choć doświadczenia wcześniejsze każą mi mieć duże obawy co dalej...stąd też napisałem tutaj na grupie.