-
DOMOWNIK FORUM (min. 500)
Ja włączam termoobieg tylko do biszkoptu. Inne ciasta pieką się przy dolnej i górnej grzałce. Być może i by się nie upiekły tak jak trzeba przy termoobiegu.
Przez pewien czas miałam problem z szarlotką - spód był surowy, a jak przytrzymałam dłużej w piekarniku - spód upieczony a góra spalona. W końcu wpadłam na pomysł , żeby piec na drugiej półce od dołu a nie jak zaleca producent na środkowej. I teraz jest ok.
Myślę, że każdą kuchenkę trzeba wyczuć. Metodą prób i błędów można poznać wady i zalety danej kuchenki.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
- BB Code jest aktywny(e)
- Emotikony są aktywny(e)
- [IMG] kod jest aktywny(e)
- [VIDEO] code is aktywny(e)
- HTML kod jest wyłączony
Zasady na forum