-
WITAJ, tu znajdziesz opowiedzi na swoje pytania
Ryby po norwesku z truskawkami.
Produkty:
-pstrąg
-3 plastry żółtego sera
-15 dag truskawek
-sok z cytryny
-pół pęczka posiekanego koperku
-sól
-pieprz
-olej
Wykonanie:
Rybę sprawić,skropić sokiem z cytryny,doprawić solą i pieprzem,napełnić koperkiem,
obłożyć serem,posypać pokrojonymi w plastry truskawkami.
Folię aluminiową wysmarować olejem,ułożyć na niej przygotowaną rybę,zawinąć,
grillować 30 minut.
-
-
WITAJ, tu znajdziesz opowiedzi na swoje pytania
Ryba z truskawkami brzmi troszeczkę niedorzecznie, jednak skoro ludzie to jedzą to musi im odpowiadać smakiem.
Ja osobiście nie wiem czy bym się zdecydowała na takie połączenie smaków, ale wszystkim odważnym osobom gratuluję i podzielcie się swoimi doświadczeniami z tym daniem !
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
- BB Code jest aktywny(e)
- Emotikony są aktywny(e)
- [IMG] kod jest aktywny(e)
- [VIDEO] code is aktywny(e)
- HTML kod jest wyłączony
Zasady na forum